تبلیغات در مستر وکیل
دانستنی‌های حقوقی

لیست کامل دادگاه های یزد+【شماره تماس و آدرس】⚖️

دادگاه های یزد موظف به اجرای قوانین، برقراری عدالت، رسیدگی به شکایات، تظلم خواهی افراد و پیشگیری از تضییع حقوق شهروندان یزد هستند. دادگاه ها در راستای دادسراها باید فعالیت کنند و تمام این نهادها به عنوان زیرمجموعه قوه قضاییه محسوب می شوند. شما می توانید شکایات مختلف خود را از جمله شکایت از فروش کالای تقلبی را در دادگاه ها مطرح کنید. در ادامه اطلاعات کاملی در رابطه با این مراجع قضایی در اختیار شما قرار خواهیم داد.

لیست دادگاه های یزد

در این بخش با تعدادی از دادسراها و دادگاه های یزد بیشتر آشنا خواهیم شد. در صورت آشنایی با این دادگاه ها و کسب اطلاع از آدرس آن ها می توانید در صورت نیاز به راحتی به آن ها مراجعه نمایید و مشکلات خود را رفع نمایید. همواره توصیه می شود قبل از مراجعه به دادگاه با بهترین وکیل یزد مشورت نمایید تا راهنمایی های لازم را از ایشان دریافت کنید.

لیست دادگاه های یزد

1. دادسرای عمومی و انقلاب یزد

دادسرای عمومی و انقلاب یکی از دادگاه های یزد می باشد که به صورت ویژه به انواع دعاوی کیفری، دعاوی کیفری درجه یک و دو انقلاب می پردازد. این دادگاه در خیابان فرخی یزد واقع شده است. برای حل و فصل پرونده های کیفری در این دادگاه می توان با بهترین وکیل کیفری در یزد مشورت نمود.

شماره تماس: 03536265051

آدرس: خیابان فرخی، دادسرای عمومی و انقلاب یزد، طبقه همکف


2. دادگستری کل استان یزد

از دیگر دادگاه های یزد می توان به دادگستری کل این استان اشاره کرد. این مرجع قضایی که از مراجع قضایی اصلی و ناظر استان یزد شناخته می شود در بلوار مدرس این شهر قرار گرفته است. دادسراها و دادگاه های حقوقی و کیفری در این مجتمع قضایی قرار گرفته اند.

شماره تماس: 38267601-9 – 38267623 (035)

آدرس: یزد، بلوار مدرس، خیابان امام رضا غربی، دادگستری کل استان یزد


3. مجتمع شماره یک شورای حل اختلاف یزد

یکی از نهادهای قضایی واقع در لیست دادگاه های یزد، شورای حل اختلاف می باشد. این دادگاه موظف به رسیدگی به انواع دعاوی حقوقی و کیفری در سطح محلی و با خسارات کم می باشد.

شماره تماس: 36208925

آدرس: یزد، خیابان سر سنگ، خیابان دوم اشترزاده


4. شورای حل اختلاف شعبه 6 یزد

شورای حل اختلاف شعبه 6، از دیگر شعب شورای حل اختلاف و دادگاه های یزد در سطح محلی می باشد. در صورتی که پرونده های حقوقی شما به راحتی و با کمک وکلای یزد قابل حل و فصل باشند به این دادگاه مرجوع می شوند.

آدرس: یزد، خیابان زارع بیوکی، بلوار 22 بهمن، کوچه بیوک

دادگاه تجدید نظر چه نوع دادگاهی است؟

از دیگر مراجع قضایی که به عنوان یکی از دادگاه های یزد شناخته می شود، دادگاه تجدید نظر می باشد. یکی از دادگاه های اولیه برای دعاوی حقوقی و کیفری، دادگاه بدوی می باشد. در مراحل بعد دادگاه تجدید نظر تشکیل می شود. در تمامی استان ها، مراکز و شعبه های مراجع قضایی به عنوان دادگاه تجدید نظر تشکیل می شوند. مجتمع تجدید نظر به اعتراضات وارده به آرای صادر شده رسیدگی می کند. این آرا به طور معمول در دادگاه های بدوی عمومی و انقلاب صادر می شوند.

یکی از روش های اعتراضی به آرای صادره توسط قاضی، تجدید نظر خواستن می باشد. قانون با توجه به آیین دادرسی مدنی و کیفری تجدید نظر آرا را پیش بینی کرده و برای آن راه حل در نظر گرفته است. آرایی قابلیت تجدید نظر در امور حقوقی و کیفری را دارند که طبق موارد درج شده در قانون باشند. به این ترتبیب تمام آرای صادره قابلیت تجدید نظر و اعتراض را ندارند. ساختار دادگاه های تجدید نظر به این صورت است که دارای سلسله مراتب و ساختار خاص خود می باشند.

طبق ماده 20 قانون تشکیلات دادگاه های عمومی و انقلاب کشور، دادگاه تجدید نظر در مراکز استان ها قابلیت تشکیل شدن دارد. تعداد دادگاه های تجدید نظر هر استان تا حد زیادی به بزرگی یا کوچکی آن وابسته می باشد. دادگاه تجدید نظر از یک رئیس و دو مستشار تشکیل می شود. به طور معمول تنها با حضور دو عضو اصلی این دادگاه به صورت رسمی برگزار می شود. دادگاه تجدید نظر با ریاست شعبه اول دادگاه های عمومی برگزار می گردد. این دادگاه دارای شعب و دفاتر مختلف می باشد و مدیر دفتر مسئولیت رسیدگی به تمام امور، تعیین وقت و بایگانی مکاتبات را به عهده دارد.

دادگاه بدوی یزد

انواع دادگاه های یزد از جمله دادگاه های حقوقی، کیفری، انقلاب، اطفال، ویژه روحانیت و نظامیان به عنوان مراجع قضایی معتبر دولتی به شهروندان این شهر خدمات حقوقی ارائه می دهند. دادگاه های بدوی به طور معمول به دادگاه هایی گفته می شود که با توجه به صلاحیت مشخص برای مراجع قضایی، مجاز به رسیدگی به دعاوی مختلف در سطح اولیه می باشند. این دعاوی ممکن است از نوع حقوقی یا کیفری باشند.

دادگاه های عمومی به طور کلی به دو دسته دادگاه های بدوی و تجدید نظر طبقه بندی می شوند. طبق قانون اساسی، دادگاه های یزد یا دیگر شهرها در وهله نخست مسئولیت رسیدگی به تخلفات و شکایات افراد در پرونده های مختلف را دارند. طبق اصل اساسی قانون جمهوری اسلامی و مواد تصویب شده در مجلس، مراجع قضایی باید طبق صلاحیت خود برپا شوند و به شکایات رسیدگی کنند. قبل از تجدید نظر و فرجام خواهی و در آغاز رسیدگی به پرونده، دادگاه بدوی موظف است پرونده را بررسی کند. در نهایت با رای صادره پرونده در ادامه مسیر هدایت می شود.

دادسرا چیست؟

همانند دادگاه های یزد، دادسراها از مراجع قضایی شناخته می شوند که موظف به رسیدگی به اختلافات موجود بین افراد و اجرای عدالت و پیشگیری از نقض قوانین می باشند. قبل از این که دیگر مراجع قضایی کار خود را آغاز نمایند دادسرا باید وارد عمل گردد. دادسرا ابتدا باید صحت جرم صورت گرفته را تایید کند و سپس آن را به دادگاه ها مرجوع کند. دادستان به عنوان رئیس مجتمع قضایی فعالیت می کند.

کلام آخر

دادگاه های یزد مسئولیت رسیدگی به پرونده های حقوقی شهروندان خود را به عهده دارند. قبل از مراجعه به دادگاه بهتر است با مسئولیت و حوزه فعالیت او آشنا شوید تا با توجه به موضوع پرونده خود بتوانید دادگاه مناسب را انتخاب نمایید. در این محتوا مجموعه دادگاه های این شهر را همراه با آدرس و تلفن در اختیار شما قرار دادیم تا هنگام مراجعه به آن دچار سردرگمی نشوید.

4.3/5 - (3 امتیاز)

سحر تمدنی نژاد

سلام سحر هستم، از سال 1397 فعالیت مو در حوزه نویسندگی و تولید محتوای متنی یونیک شروع کردم، به حرفه تولید محتوا علاقه زیادی دارم و همواره سعی بر افزایش اطلاعاتم در زمینه سئو و تولید محتوا یونیک دارم، امیدوارم بتوانم مطالب با بهترین کیفیت را در اختیار شما عزیزان قرار دهم☘️💚

مقالات مرتبط

نظرات 2

  1. چطورمیتونم ازکسی ک طلاهای منوبه عنوان سودبالاترشکایت امانت درخیانت کنم درصورتی ک یک چک به نام خودش بانرخ کمترازطلاهام بهم داده وشاکی هم چندنفرداردطبق اطلاعاتی ک جمع ا وری کردم ولی هنوزشکایت نکردم اخه مدارک لازمه کم هست پولهایی ک دادم وطلاهاحدود200ملیون حق بچه هام منزل ایشون روپیداکردم ولی به من اقدامات کارهایی ک پیگردقانونی شودلطفا راهنمایی کنید

  2. باید خون گریه کرد از غربت اسلام و عدالت..سی سرقت اعترافی در حال عودت ک مسعول مانع عدل و عوذت سارقان شدن و برگشت دادن تا بنویسند نبودن دلیل…..حتی سارقان عودت ‌ک ازمن پس گرفتن و ب سارقان باز کرداندن..در ۷۰ کلاسه یک نشان از عذل و حق نیست.یعنی مسعولین بدتراز سارقان و‌مجرمان هستن ک نهایت هم اموال را با مخدر سارقان معاوضه‌‌‌..سرقت اموالم را مجاز.و سارقان را ترغیب ک همه جرم بی‌خطر میشناختن .برای شناخت فساد و ظلم و خیانت .کافیست دادخواهی های مرا.در عملکرد مسعولین بلعکس کنید باتمام.رای ها را تا عدالت حاصل و از میزان گناه و فساد اگاه شوید .گفتم تخلف هر مسعول ب نام قانون و دین آلوده در هزاران بلای دیگر است .ک حدود۸ کامیون اموالم سرقت ک تمام اعتراف ودر حال عودت .ک با چنین جنایاتی مواجه .ک هرگز از ملیاردها حف مسلم و‌پاک خود شکایت نکردم با گذشت ۲۰ سال و چشم انتظار عدالت.انچه دیدم هسته عدالت مرکز طلم و گناه ک تمام قابل اثبات است یا بصرف برسی اسکار ک سارقانی با چند کامیون اموال سرقتی اعترافی حتی احضار نشدن .ملیارد نادیده از ریالی کذب زندان و ملیارد خسارت زدن .آیا در کنار چنین گناهانی عدالت میسر است و خدا فریب میخورد . با این برسی تمام ریشه های فساد آشکار و شرم گناه سبب عدالتی پایدار است ک ب آن متعهدم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا