تبلیغات در مستر وکیل
لیست وکلا

لیست کامل✔️ بهترین وکلای دیوان عدالت اداری در تهران

نمونه وکیل

پایه یک دادگستری
سابقه:10 سال
  • تخصص: ارث، حضانت، خانواده، طلاق، کیفری، ملکی
  • شماره تماس: 0912000000
  • آدرس: تهران، صادقیه

نمونه‌ای که در حال مشاهده آن می‌باشید، صرفا یک نمونه تستی است و وکیل درج شده در این قسمت، وجود خارجی ندارد】 برای آنکه کاربر بتواند براساس نیازهای خود بهترین انتخاب‌ها را داشته باشد، ما قسمت‌های مختلفی را آماده کرده‌ایم که وکلا می‌توانند با تکمیل این قسمت‌ها کاربر را به‌درستی راهنمایی کنند. در قسمت «درباره وکیل» شما باید اطلاعات کلی در رابطه با خود را بنویسید که این اطلاعات می‌توانند شامل سوابق تحصیلی شما، دانشگاهی که در آن درس خوانده‌اید، موفقیت‌هایی که بدست آورده‌اید و نکات و ویژگی‌هایی که حس می‌کنید مهم هستند و کاربر را در انتخاب وکیل راهنمایی می‌کنند باشند. همچنین باید گفت ما شرایطی را فراهم کرده‌ایم که می‌توانید هر اطلاعاتی که خواستید را در این قسمت بولد کنید یا رنگ آن را تغییر دهید تا با این کار نظر مخاطب را به نوشته‌ی خود جلب کنید.

سوابق وکیل

کلیه موضوعات مربوط به دیوان عدالت اداری دارای پیچیدگی ها و سختی های خاص خود به لحاظ قوانین می باشد و اصلاحیات مربوط به دیوان عدالت اداری، نیازمند به تجربه و مهارت در این زمینه و تسلط کافی بر موضوعات قضایی است. بهترین وکیل دیوان عدالت اداری به تمامی قوانین در این حوزه تسلط کافی دارد و به رسیدگی اصولی در این خصوص می پردازد. سایت مستر وکیل این امکان را به شما می دهد تا بهترین وکلا را در زمینه دیوان عدالت اداری بشناسید و کلیه امور را به آن ها واگذار نمایید.

🥇 سطح وکیل: ✔️ وکیل پایه یک دادگستری
⚖️ تخصص: ✔️ ملکی، کیفری، خانواده، ثبتی، حقوقی
📝 خدمات: ✔️ مشاوره رایگان + پیگیری پرونده
✔️ میزان موفقیت: ✔️ %95 موفقیت پرونده ها
💰 هزینه وکیل: ✔️ بر اساس سختی پرونده

نحوه ارتباط با بهترین وکیل دیوان عدالت اداری

روش های مختلفی برای برقراری بهترین وکیل دیوان عدالت اداری در تهران وجود دارد ولی یکی از ساده ترین روش های ارتباط با وکیل دیوان عدالت اداری، از طریق سایت و یا روش های الکترونیکی است. سایت های معتبر بسیار زیادی وجود دارند که به معرفی وکلا و محتواهایی معتبر در خصوص قوانین حقوقی می پردازند. سایت مستر وکیل این امکان را فراهم کرده که بتوانید با ویژگی های یک وکیل خوب و متبحر آشنا شوید و یا بهترین وکلای متخصص را در این زمینه بشناسید. همچنین اگر شاغل هستید و یا مشغله های زیادی در زندگی خود دارید و ارتباط حضوری با وکیل برای شما سخت است، می توانید از راه های دیگر مانند تماس تلفنی و یا آنلاین با وکیل مورد نظر خود ارتباط برقرار کنید. مراجعه غیرحضوری با وکیل سبب می شود تا در وقت خود صرفه جویی کرده و کلیه امور حقوقی را به وکیل خود بسپارید.

یکی دیگر از روش های ارتباط با بهترین وکیل تهران، مشاوره به صورت حضوری است. مشاوره به صورت حضوری هم مزیت های خودش را دارد و سبب می شود تا موکل با وکیل خود به صورت مستقیم ارتباط برقرار نماید و تمامی سوالات مبهم خود را پرسیده و درمورد جزییات پرونده از او اطلاع بیشتری کسب می نماید و راه حل های بیشتری را ارائه دهد.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری کیست؟

اگر به وکیل دیوان عدالت اداری خوب و متخصص در تهران نیاز دارید، بهتر است تا تحقیقات لازمه و کافی را در این خصوص انجام دهید و با چندین وکیل مشاوره برقرار کنید تا از میزان تخصص و مهارت او اطلاع پیدا کنید و نسبت به نحوه گفتار و بیان او اطمینان حاصل نمایید. بهترین وکیل دیوان عدالت اداری می تواند به مشاوره در خصوص تمامی زمینه های حقوقی بپردازد و توانایی رسیدگی و بررسی به اسناد و مدارک برای موکل را داشته و همچنین می تواند اعتراض به انواع آرای صادر شده را داشته باشد. وکیل دیوان عدالت اداری در مورد تشخیص لازم الاجرا بودن یک سند، نقش دارد.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری کیست؟

وکیل دیوان عدالت اداری چه وظایفی دارد؟

اگر که شکایتی از سازمان های دولتی، ارگان ها، وزارتخانه ها و اراضی شکایتی را دارید، می توانید از بهترین وکیل دیوان عدالت اداری کمک نمایید. البته برخی از آن ها بنابر ماده 99 و 100، به قانون های شهرداری کمیسیون محسوب می شود، بنابراین اگر شخصی به هر دلیلی تخلفات اداری انجام دهد، می تواند در دیوان عدالت اداری و با کمک وکیل، شکایت خود را ثبت نماید. وکیل دیوان عدالت اداری تسلط کامل بر قوانین مربوط به این حوزه را دارد و به تمام موضوعات زیر و امور مربوط به آن می پردازد:

  • کلیه دعاوی هایی که قابل طرح در دیوان عدالت هستند
  • انجام تمامی مراحل کاری و نحوه شکایت از دیوان
  • وکیل اختیاراتی را در دیوان دارد و به آن ها رسیدگی می کند

مراحل رسیدگی به پرونده دیوان عدالت اداری

در مراحل اولیه، دادخواست از طریق سامانه ثبت ساجد و یا سامانه ثبت درخواست دیوان ثبت شده و به محض اینکه پرونده به دیوان عدالت ارسال شد، براساس زمان مربوط به ارسال درخواست، اولویت بندی خواهد شد و سپس مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در مراحل بعدی و سپس بعد از رسیدگی های لازمه، حکم نهایی از سمت دیوان عدالت صادر خواهد شد. درصورتی که متقاضی نسبت به حکم صادر شده، اعتراضی نداشته باشد، حکم صادر و اجرا خواهد شد.

اگرکه، متقاضی نسبت به رای صادر شده اعتراض داشته باشد، با مراجعه به شعب بدوی، نسبت به ثبت اعتراض خود اقدام می نماید و درخواست جهت تجدیدنظر می نماید. سپس این اعتراض در شعب تجدیدنظر، مجددا بررسی می شود و در نهایت رای قطعی صادر می شود. اما به طور معمول رای صادر شده در مراحل تجدیدنظر، به صورت قطعی می باشد، اما در صورت مغایرت بین رای صادره با قانون، متقاضی می تواند به رییس دیوان عدالت اداری مراجعه نماید و اعتراض کند.
مراحل رسیدگی به پرونده دیوان عدالت اداری

مشاوره حقوقی با وکیل دیوان عدالت اداری

مشاوره با بهترین وکیل دیوان عدالت اداری، الزامی است و نیاز دارد تا با یک وکیل متبحر و متخصص در این زمینه کمک و راهنمایی خواسته شود. پیش از مشاوره گرفتن از بهترین وکیل دیوان عدالت، در ابتدا از توانایی های او اطلاع پیدا کرده و سپس به او اعتماد نمایید. در جلسات مشاوره می توانید به این نتیجه برسید که پرونده شما تا چه درصد احتمال موفقیت آن بیشتر خواهد بود و از طرفی می توان در مورد جزییات پرونده و سوالاتی که در این خصوص پیش می آید با وکیل مورنظر خود صحبت نمایید و از او راه حل هایی را با توجه به مشکلات مربوط به پرونده خود دریافت نمایید. به طور کلی مشاوره تخصصی با یک وکیل دیوان عدالت، پیش از انعقاد قرارداد، می تواند بسیار مفید بوده و مزیت های زیادی را برای موکل به همراه داشته باشد.

هزینه حق الوکاله وکیل دیوان عدالت

هزینه های وکلا با توجه به نوع پرونده و سختی های آن، متفاوت خواهد بود. همچنین با توجه به شهر و منطقه ای که در آن زندگی می کنید هم، وکیل انتخابی و میزان حق الوکاله آن متفاوت خواهد بود. البته وکیل پیش از هر اقدامی، ابتدا پرونده موکل را بررسی کرده و با درنظر گرفتن کلیه جزییات آن و سختی هایی که در یک پرونده وجود خواهد داشت، حق الوکاله خود را تعیین می کند. همچنین زمان انجام یک پرونده هم مهم خواهد بود و وکیل بابت میزان زمانی که برای پرونده درنظر می گیرد هزینه وکالتی خود را اعلام می دارد. موکل هم می تواند با توجه به بودجه ایی که برای اخذ وکیل خود درنظر گرفته است، تصمیم بگیرد که برای اخذ وکیل اقدام نماید یا به وکیل دیگر مراجعه نماید و یا می توانند به صورت توافقی با وکیل، به یک هزینه ای در رابطه با پرونده وکالتی بگیرند.

کلام آخر

رسیدگی به دادخواست ها در دیوان عدالت اداری با دادگاه های انقلاب و عمومی متفاوت است و دیوان عدالت معمولا آیین دادرسی خودش را دارد. آیین دادرسی در دیوان عدالت که به آن قانون تشکیلات و یا آیین دادرسی گفته می شود، حدود 124 ماده می باشد و دشواری های زیادی را دارد که افراد عادی به دلیلی عدم دانش در این حوزه و برای شکایت، نیاز به بهترین وکیل دیوان عدالت اداری در تهران را دارند. درواقع پیگیری در دیوان عدالت برخلاف دادگاه های عمومی و انقلاب، دشواری های زیادی در آن وجود دارد، بنابراین توصیه می شود پیش از هر اقدامی از بهترین وکیل دیوان عدالت اداری در تهران کمک خواسته و رسیدگی به پرونده را به وکیل موردنظر خود واگذار نمایید.

وکیل دیوان عدالت اداری قادر است تا از طرف موکل خود، طرح شکایت را انجام دهد و به عنوان نماینده حقوقی او محسوب گردد. معمولا به دلیل غیرحضوری بودن جهت رسیدگی به پرونده دیوان عدالت اداری، متقاضیان باید وکیلی را انتخاب نمایند که قادر باشد تا با قاضی به صورت حضوری صحبت نماید زیرا صحبت به صورت حضوری سبب روشن شدن مساله و تاثیر دو چندان در انجام پرونده خواهد شد. در سایت مستر وکیل به شما کمک می کنیم تا با بهترین وکیل دیوان عدالت اداری در تهران آشنا شوید و با توجه به ویژگی ها و خصوصیات یک وکیل، می توان وکیل موردنظر خود را با توجه به درنظر گرفتن بودجه، اخلاقیات و موضوع مربوطه پیدا کرده و با خیالی آسوده کلیه امور را به او واگذار کرد.

5/5 - (3 امتیاز)

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا