تبلیغات در مستر وکیل
دانستنی‌های حقوقی

لیست کامل دادگاه های شهرکرد +【شماره تماس و آدرس】⚖️

دادگاه های شهرکرد از جمله مراجع قضایی هستند که تحت نظر قوه قضاییه فعالیت می کنند. دادگاه ها صلاحیت ها و تخصص های مختص به خود را دارند و شرایط رسیدگی به پرونده های مختلف برای آن ها فراهم شده است. قاضی رئیس دادگاه می باشد و مسئولیت اصلی این نهاد به عهده ایشان می باشد. قاضی در امر قضاوت توانایی قابل توجهی دارد و وظایف سنگینی را عهده دار می باشد. گاهی اوقات ممکن است جان افراد به آرای صادر شده وابسته باشد. مردم شهرهای مختلف نسبت به صلاحیت دادگاه ها، آدرس و مشخصات آن ها ممکن است اطلاعات کافی نداشته باشند. از این رو در این جا اطلاعات مهم در رابطه با این مراجع قضایی را جمع آوری نموده ایم و در اختیار شما قرار داده ایم.

لیست دادگاه های شهرکرد

گاهی اوقات ممکن است به مراجعه به دادگاه های شهرکرد نیاز پیدا کنیم در اینجاست که اطلاعات موجود در رابطه با این مراجع به کار شما خواهد آمد. به عنوان مثال می توان شکایت از کابینت ساز را با مراجعه به دادگاه حل کرد. لیست دادگاه های این شهر را همراه با صلاحیت ها، مشخصات و آدرس آن ها در این بخش تهیه نموده و در اختیار شما قرار خواهیم داد.

لیست دادگاه های شهرکرد

1. دادگاه عمومی و حقوقی شهرکرد

یکی از مهمترین دادگاه های شهرکرد، دادگاه عمومی و حقوقی آن است. این دادگاه به مردم این شهر خدمات قضایی ارائه می دهد. این مجتمع قضایی چندین شعبه فعال، پرسنل باسواد و خبره دارد. دادگاه عمومی و حقوقی شهرکرد صلاحیت رسیدگی به پرونده های حقوقی را دارد. قاضی این دادگاه عادل و باتجربه است و برای صدور احکام منصفانه تمام تلاش خود را به کار می گیرد. در این مجموعه پرونده های بسیار زیادی با احکام عادلانه در چارچوب قوانین به سرانجام رسیده اند.

شماره تلفن: 038 3333 4970

آدرس: شهرکرد، خیابان آیت الله کاشانی، روبروی کوچه 33، دادگستری شهرکرد

2. دادگاه کیفری دو شهرکرد

از دیگر دادگاه های شهرکرد می توان به دادگاه کیفری دو اشاره کرد. این دادگاه به دادگاه کیفری یک و دو طبقه بندی می شود. بهترین وکیل کیفری در شهرکرد می تواند در این زمینه به شما کمک کند. این دادگاه شهرکرد صلاحیت رسیدگی به دعاوی کیفری را دارد. اختیارات این دادگاه در اختیارات دادگاه کیفری یک قرار ندارد. قاضی دادگاه کیفری دو روی قوانین مجازات اسلامی تسلط کافی دارند. قاضی باید از انصاف و عدالت لازم برخوردار باشد. این دادگاه چندین شعبه فعال دارد و به مردم خدمات قضایی ارائه می دهند.

آدرس: شهرکرد، خیابان آیت الله کاشانی

3. دادگاه تجدید نظر

از دیگر دادگاه های شهرکرد می توان به دادگاه تجدید نظر آن اشاره کرد. این دادگاه صلاحیت رسیدگی به پرونده هایی را دارد که به رای دادگاه بدوی اعتراض شده است. دادگاه های تجدید نظر به طور معمول در مراکز استان ها واقع شده اند و تحت نظر قوه قضاییه فعالیت می کنند. از مهمترین ویژگی های این دادگاه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عدالت خواهی
  • انصاف
  • برخورد خوب با مراجعین

اعضای این دادگاه و دادگاه بدوی کاملا با یکدیگر متفاوت می باشند.

آدرس: شهرکرد، خیابان شریعتی، بلوار کاشانی، خیابان برنامه و بودجه

4. شورای حل اختلاف

شورای حل اختلاف از دیگر دادگاه های شهرکرد می باشد که در زمینه حل پرونده های مختلف فعالیت قابل توجهی دارد. این شورا تمام تلاش خود را برای ایجاد سازش بین طرفین به کار می گیرد. قاضی فعال در این دادگاه ها در ایجاد توافق و پیشنهادات سازشی توانایی بالایی دارند. این مجتمع قضایی یکی از دستگاه های قضایی کشور است که تحت نظر قوه قضاییه فعالیت می کند. این شورا شهرکرد 15 شعبه فعال دارد.

آدرس: شهرکرد، خیابان کاشانی، نرسیده به چهارراه دولت، ساختمان شماره 2 دادگستری، شورای حل اختلاف

شورای حل اختلاف شهرکرد

5. دادگاه انقلاب

دادگاه انقلاب از دیگر دادگاه های شهرکرد می باشد. مسئولیت رسیدگی به پرونده های سیاسی و مواد مخدر به عهده این دادگاه است. یکی از دادگاه های فعال در مراکز استان ها، دادگاه انقلاب می باشد. این مجتمع قضایی تمام تلاش خود را برای ایجاد نظم و امنیت به کار می گیرد.

حیطه اختیارات دادگاه های شهرکرد

دادگاه های شهرکرد اختیارات خاص خود را دارند که در آن محدوده فعالیت می کنند و حکم صادر می کنند. حیطه اختیارات دادگاه های این شهر به صلاحیت آن وابسته می باشد. دادگاه های حقوقی صلاحیت رسیدگی به دعاوی حقوقی را دارند و حیطه اختیارات این محتمع قضایی در چارچوب همین صلاحیت تعریف می شود. پرونده های مختلف با توجه به موضوع آن به دادگاه های صالح ارسال می شوند. قاضی برای پرونده های در صلاحیت دادگاه قادر به فعالیت می باشد. اگر پرونده با صلاحیت خود تناقض داشته باشد پرونده به دادگاه مرجوع خواهد شد. گاهی اوقات ممکن است بین دادگاه و ارسال کننده پرونده از لحاظ صلاحیت اختلاف نظرهای بسیار زیادی وجود داشته باشند. مرجع تعیین صلاحیت در این شرایط می تواند در این رابطه تصمیم گیری کند که آیا پرونده در حیطه صلاحیت دادگاه مورد نظر قرار دارد.

ریاست دادگاه های شهرکرد به عهده چه کسی است؟

دادگاه های شهرکرد برای ایجاد نظم به رئیس نیاز دارد. رئیس دادگاه می تواند هماهنگی امور را به عهده بگیرد. ریاست این مجموعه به عهده قاضی دادگاه است. ریاست دادگاه باید بر اعمال دیگر کارکنان دادگاه و حسن انجام وظایف نظارت کند. مجموعه دادگاه های شهرکرد تحت نظر دادگستری استان قرار دارند. رئیس قوه قضاییه در حقیقت رئیس کل دادگاه های کشور می باشد وبر تمام اعمال مراجع قضایی نظارت دارد.

دادگاه ها با توجه به حیطه تخصصی خود در حوزه مشخص فعالیت می کنند. قاضی یا رئیس دادگاه در این زمینه باید اطلاعات تخصصی و اطلاعات حقوقی کافی داشته باشد. قضات دادگاه های کیفری باید بر تمام قوانین مجازات اسلامی و تناسب بین جرم و مجازات تسلط کافی داشته باشد. قاضی رای نهایی را در رابطه با پرونده های مختلف صادر می کند. به طور کلی می توان گفت قاضی نقش بسیار حساس و حیاتی دارد. موکل برای دفاع از خود و حقوق می توانند وکیل انتخاب نمایند. بهترین وکیل شهرکرد با تکیه بر دانش و تجربه خود بهترین و قوی ترین دفاعیه ها را ارائه می دهد. ایشان می تواند از حقوق موکلین خود به نحو احسنت حمایت کند.

کلام آخر

دادگاه های شهرکرد اهداف مشخصی در مسیر برقراری عدالت و نظم دارند. تمام دادگاه های این شهر برای تحقق این اهدف فعالیت می کنند. در صورت کسب اطلاع از دادگاه های این شهر هنگام مراجعه به مراجع قضایی با مشکل خاص مواجه نخواهید شد.

5/5 - (1 امتیاز)

سحر تمدنی نژاد

سلام سحر هستم، از سال 1397 فعالیت مو در حوزه نویسندگی و تولید محتوای متنی یونیک شروع کردم، به حرفه تولید محتوا علاقه زیادی دارم و همواره سعی بر افزایش اطلاعاتم در زمینه سئو و تولید محتوا یونیک دارم، امیدوارم بتوانم مطالب با بهترین کیفیت را در اختیار شما عزیزان قرار دهم☘️💚

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا