لیست کامل دادگاه های ساری +【شماره تماس و آدرس】⚖️
یکی از شهرهای شمالی و پرجمعیت کشور که دعاوی و پرونده های حقوقی مختلف در آن مطرح می شوند، ساری می باشد. دادگاه های ساری وظیفه رسیدگی به این پرونده ها، برقراری عدالت، احقاق حقوق افراد و پیشگیری از تضییع شدن حق افراد را به عهده دارند. اکثر مسائل مربوط به اختلافات موجود بین افراد در شورای حل اختلاف حل و فصل می شوند. در حالی که برای دعاوی بزرگ تر باید به صورت قانونی و از طریق مراجع قضایی وارد عمل شد. همواره توصیه می شود قبل از مراجعه مستقیم به مراجع قضایی برای طرح مشکلات خود با بهترین وکیل ساری به مشورت بپردازید. وکلای حاذق و حرفه ای در حد توان خود راهنمایی های کامل و جامع به شما ارائه می دهند.
لیست دادگاه های ساری
در این بخش قصد داریم دادگاه های ساری را با ذکر آدرس و شماره تلفن به شما معرفی نمایید. در صورت کسب اطلاع از آدرس و شماره تلفن این مراجع قضایی در صورت نیاز به مراجعه مستقیم به آن ها دچار سردرگمی نخواهید شد.
1. دادگاه عمومی و انقلاب ساری
یکی از مهمترین دادگاه های ساری، دادگاه عمومی و انقلاب این شهرستان می باشد. دعاوی کیفری و عمومی شهروندان ساری در این دادگاه مورد رسیدگی قرار می گیرند. در صورت مواجهه با مشکلات کیفری می توان با کمک بهترین وکیل کیفری در ساری موضوع را در این دادگاه مطرح نمود. وکلای کیفری می توانند در دستیابی به نتایج مطلوب در مدت زمان کوتاه تا حد زیادی به شما کمک کنند.
شماره تلفن: 01133312232
آدرس: ساری، طبرسی، میدان امام حسین، خیابان عدالت
2. دادگاه تجدید نظر ساری
از دیگر دادگاه های مهم ساری می توان به دادگاه تجدید نظر ساری اشاره کرد. اگر دعاوی در مراحل بدوی مورد اعتراض طرفین دعوا قرار گیرند پرونده به دادگاه تجدید نظر استان مازندران که در شهر ساری واقع شده است مرجوع می شود. این دادگاه موظف به رسیدگی و بررسی مجدد پرونده های مرجوعی می باشد.
آدرس: ساری، خیابان طبرسی، خیابان عسگری محمدیان، خیابان مازیار
3. دادگستری ساری
از دیگر دادگاه های مهم ساری که از دادگاه و دادسراهای عمومی تشکیل شده است می توان به دادگستری ساری اشاره کرد. این دادگستری بر عملکرد تمامی مراجع قضایی استان مازندران نظارت دارد. تمام مراجع قضایی این استان تحت نظر دادگستری کل ساری فعالیت می کنند.
شماره تلفن: 011 3331 2232
آدرس: ساری، میدان امام حسین، دادگستری کل ساری
کدام دادگاه های ساری صلاحیت رسیدگی به دعاوی را دارند؟
دادگاه های ساری مسئول رسیدگی به تظلمات می باشند و موظف به برقراری عدالت، رفع اختلافات بین مردم و ایجاد صلح و سازش می باشند. مراجع رسیدگی این شهر به طور کلی به دو دسته طبقه بندی می شوند. اگر شهروندان ساری از یکدیگر در جامعه یا از خود دولت شکایت داشته باشند می توانند به این مراجع قضایی مراجعه کنند. مراجع رسیدگی به دعاوی مختلف شامل دسته بندی های زیر هستند:
- مراجع قضایی
- مراجع غیر قضایی
دادگاه های ساری به اختلافات موجود بین مردم رسیدگی می کنند و تحت نظر قوه قضاییه فعالیت می کنند. کارکنان دادگاه ها اغلب قضات و پرسنل دیگر می باشند. تمام مراجع قضایی طبق صلاحیت خود در قوه قضاییه به چند دسته طبقه بندی می شوند. این دسته بندی ها تا حد زیادی به موضوع پرونده ها و حوزه رسیدگی دادگاه های ساری وابسته می باشند. دادگاهی به عنوان دادگاه صالح شناخته می شود که از لحاظ قانونی مرجع رسیدگی به موضوع خاص باشند. به طور کلی می توان عنوان کرد هنگامی که فردی درگیر اختلاف می شود باید بداند مرجع صالح رسیدگی کننده به موضوع اختلاف کدام است. دادگاه های این شهر با توجه به حوزه فعالیت خود صالح شناخته می شوند. هر یک از این دادگاه ها صلاحیت رسیدگی به موضوعات خاص را دارند.
طبقه بندی دادگاه ها بر اساس صلاحیت
طبق صلاحیت دادگاه های ساری به انواع دادگاه های حقوقی، کیفری و اداری طبقه بندی می شوند. دادگاه های حقوقی صلاحیت رسیدگی به دعاوی ارث، طلاق، خانواده، حضانت و دعاوی مربوط به مالکیت املاک و اراضی، امور مربوط به قراردادها و وکالت نامه ها را دارند. به عنوان مثال شکایت فرزند از پدر را می توان در این نوع دادگاه های مطرح کرد. در این شرایط می توان از بهترین وکیل خانواده در ساری کمک بگیرید. البته وکلای حقوقی ساری نیز می توانند راهنمایی های لازم را در این زمینه به شما ارائه دهند. برای ارائه دادخواست، حضور در دادگاه و دفاع از خود می توان از بهترین وکلای ساری کمک گرفت.
در صورت مواجهه با اختلافات در زمینه ملکی نیز می توان به صورت تخصصی از بهترین وکیل ملکی در ساری کمک گرفت. شما با مراجعه به وب سایت مستر وکیل می توانید اطلاعات تماس وکلای برتر ساری را پیدا کرده و از آن ها تقاضای کمک کنید. برای جرایم از قبیل سرقت، توهین، ضرب و جرح، کلاهبرداری، قتل و مواد مخدر نیز می توان از بهترین وکلای کیفری در ساری کمک خواست. در صورت بروز این جرایم متهم علاوه بر جلب رضایت شاکی ممکن است به مجازات مشخص و معین محکوم گردد.
نحوه اعتراض به رای دادگاه های بدوی
دادگاه های ساری از نوع بدوی از لحاظ حقوقی دادگاه هایی هستند که در مراحل ابتدایی رسیدگی به دعاوی برای بررسی پرونده های مختلف تشکیل می شوند. این دادگاه ها به طور معمول با صدور حکم رای قاضی صادر می گردند. این دادگاه ها مسئول رسیدگی به دادخواست ارسال شده از سوی خواهان یا شکواییه دریافت شده از سوی شاکی می باشند. پس از ارسال ابلاغیه از طریق سامانه ثنا هر دو طرف دعوا به دادگاه ساری دعوت می شوند و قاضی به سخنان و دفاعیات آن ها گوش می دهد.
طرفین ممکن است به رای دادگاه بدوی اعتراض کنند. برای اعتراض به رای دادگاه بدوی، طرفین می توانند با کمک وکیل پس از صدور رای ظرف مدت 20 روز درخواست تجدید نظر خواهی را به دادگاه تجدید نظر ارسال کنند. دادگاه بدوی پس از این مرحله کنار خواهد رفت و دادگاه تجدید نظر فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. پس از صدور رای دادگاه بدوی در صورت غیبت خوانده ایشان تنها 20 روز فرصت دارند اعتراض خود را نسبت به رای صادره اعلام کنند. در نهایت دادگاه مجدد به صورت حضوری تشکیل می شود و دعوا مورد رسیدگی قرار می گیرد.
کلام آخر
مهمترین مراجع تخصصی در حوزه قضایی همچون دادگاه های ساری موظف به رسیدگی به دعاوی بین افراد می باشند. قضات در دادسراها و دادگاه های عالی انتظامی ساری وظایف خاصی به عهده دارند. قضات تنها می توانند در مسائل مربوط به حیطه وظیفه و صلاحیت خود دخالت نمایند.
چرا هیچ شماره تلفنی از شعبه های دادگاه تجدیدنظر نیست باید۴ ساعت را بریم تا برسیم دادگاه اون موقع کسی جوابگو ما نیست چون قاضی مرخصی هستن،
مدیر دفتر نیست، پرونده گم شده، ۷ روز هم بیشتر وقت ندادن برای اعتراض به رای نمیدونم چی بگم
بنده مدت چهار ماه از موعد جلسه اول دادگاهم در دادگستری ساری میگزره و همچنان منتظر رای دادگاه هستم
من از تهران اومدم دادگاه ساری و همونجا قاضی گفت فردا رای صادر میشه ولی نه تنها انجام نداد بلکه هر ماه میندازه دوماه بعد فقط به خاطر گشاد تشریف داشتنشون
من گندترین و کندترین دادگاه ایران رو تو ساری دیدم
به عنوان زنی که37سال زندگی مشقت بار داشت وحال شش ساله تنهایی دارم زندگی میکنم از دادگاه دادگستری کل استان مازندران که رای منصفان نمیدهند در قیامت در پیشگاه امیرالمومنان جواب من را باید بدهند که سالها با مردی زندگی کردم که معتاد فحاش و دست بزن داشت ولی برای ابرویم نشستم زندگی کردم تا فرزندانم را به سرانجام برسانم حکم صادر کردن که ایرادی ندارد اگر مواد مصرف میکند خرج خانه را میدهد چه خرج خانه ای که بعد از سرانجام رساندن فرزندانم دنبال خوشگذرونی هایش رفته ومن که از این زندگی خسته شدم ودیگر توانی برای مبارزه کردن نداشتم شش سال تمام دارم جدا زندگی میکنم خرج خودم را از کار کردن بر روی زمین در میاورم و هر بار میگویم طلاقم بده میگوید نمی دهم تا موهایت مثل دندانهایت سفید شود و یا تمام اموالت را میگیرم بعد طلاقت میدم و وقتی کنار قاضی می اید میگوید من زنم را دوست دارم عاشقش هستم و حال قاضی از من شواهد می خواهد شواهدی بالاتر از این که شش سال به تنهایی از شهرو دیارم دور شدم خودم با زحمت خرج خودم را در می یاورم باشد در قیامت شواهدم را اراعه میدهم چون کسی نیست که حق یه ضعیف را از ظالم بگیرد
بعنوان یک پدر درمند با سی سال خدمت صادقانه
و در خدمت مردم بودن تا چند روز پیش خیلی به دادگاه ها و نظام قضایی و صداقت آنها اعتقاد داشتم و معتقد بودم حتی در بدترین شرایط رای حداقل دادگاه ه تجدید نظر به موضوع و مواد قانونی و عدالت کمیسیون توجه می کنند ولی متاسفانه با اقدامات و رفتار های قضات دادگاه تجدیدنظر ساری خصوصا اقای موسوی
متوجه شدم از بی ضابطه ترین مراجعه هستند و اصلا به حقوق مردم و عدالت و انصاف و قانون توجهی ندارد جایی دارد که مسئولان قضایی استان در این مورد چاره اندیشی کنند واقعا صادقانه و از روی انسانیت گفتم به چیزی که توجه نمی کنند قانون هست واقعا باید تاسف خورد
درجه قصاوت زیر یک